Σελίδες

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

2011!!!

Καλή Χρονιά... Χρόνια Πολλά...
Εύχομαι ο νέος χρόνος να φέρει υγεία, χαρά, δημιουργία, αισιοδοξία και μια δουλίτσα για όλους μας!!!
Φιλάκια Πολλά!!!!

3 σχόλια:

  1. Καλή και δημιουργική χρονιά σου εύχομαι. Συγχαρητήρια για το ωραίο σου blog. Σου εύχομαι να επικοινωνείς και να ανταλλάζεις ιδέες με πολλά κι ενδιαφέροντα άτομα.Εγώ είμαι δασκάλα και κατοικώ στο Ρέθυμνο Κρήτης. Να ξέρεις ότι τις επόμενες μέρες θα αποκτήσει η σελίδα σου πολλούς αναγνώστες όλων των ηλικιών όπως άλλωστε επιθυμείς γιατί η διεύθυνση αυτή είναιμια από τις προτεινόμενες από το 14ο παιδικό κυνήγι θησαυρού που διοργανώνεται στο Ρέθυμνο με μεγάλη επιτυχία. Οι μαθητές μου κι εγώ πάντως θα επισκεπτούμε και θα συμβουλευτούμε αρκετές φορές αυτή τη σελίδα. Και πάλι καλή χρονιά, ευχές για πολλές πολλές ιδέες στο μέλλον και συνεργασία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έστειλα άλλο ένα σχόλιο αλλά μάλλον δεν έφτασε! Συγχαρητήρια για το πολύ ενδιαφέρον blog . Εγώ μένω στο Ρέθυμνο Κρήτης και πρέπει να ξέρεις ότι τις επόμενες ημέρες θα έχεις πολλούς επισκέπτες από το Ρέθυμνο στη σελίδα σου αυτή γιατί είναι μια από τις προτεινόμενες για ιδέες και πληροφορίες για μια κατασκευή που πρέπει να φτιαχτεί από κάθε σχολείο για το 14ο παιδικό κυνήγι θησαυρού που έχει πολλή μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία. Οι μαθητές μου κι εγώ να είσαι σίγουρη ότι θα συμβουλευτούμες συχνά τις αναρτήσεις σου για να πάρουμε ιδέες για την κατασκευή μας. Καλή χρονιά να έχεις και καλή επιτυχία σε ότι δημιουργιουργείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ πολύ για καλά σας λόγια και για την βοήθεια σας!! Μου δίνετε ένα παραπάνω ερέθισμα για να συνεχίσω!!! Σας εύχομαι καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή