Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

Πολύ εύκολο και γρήγορο παγωτό σοκολάτας

 Συστατικά

  • 2 κουτιά εβαπορέ γάλατα
  • 1 κουτί ζαχαρούχο
  • 1 κουτί γκαρνι σοκολάτας (έχει 2 φακελάκια μέσα)

Οδηγίες

  1. Σε ένα μπολ αδειάζετε το γάλα και το αφήνετε στην κατάψυξη για 4-5 ώρες.
  2. Αφου το βγάλετε το χτυπάτε στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει καλά.θα γίνει ένα ωραίο αφρώδες μίγμα.
  3. Μετά ρίχνετε το ζαχαρούχο και το γκαρνί.
  4. Τέλος το βάζετε σε τάπερ και στην κατάψυξη.θα ναι έτοιμο την άλλη μέρα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλετε με γεύση βανίλια βάζετε το γκαρνί βανίλιας. Ακόμη έκανα το εξής:στο τάπερ έβαλα μια στρώση μπισκότα(πτι-μπερ,μιράντα)παγωτό και πάλι μπισκότο,έτσι έγινε ένα πολύ ωραίο σάντουιτς.

  Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου